Onlangs heb ik…

… Gekeken: Crisis on Earth X, de grote crossover week van de DC series Super Girl, The Flash, The Arrow en Legends of Tomorrow. Ik hou van mijn superhelden series en vooral als de karakters uit de verschillende series samen in scenes te zien zijn. Supertof!
Ook zag ik de Netflix kerstfilm A Christmas Prince, een ontzettend cliché verhaal over een journaliste die verliefd wordt op een prins. Desalniettemin heb ik de film gewoon lekker afgekeken. December is toch echt de maand voor cliché quilty pleasures.
Waar december ook de maand voor is? Het voor de duizendste keer kijken van Harry Potter en The Lord of the Rings natuurlijk!

… Geluisterd: Ik heb sinds half november Michael Bublé’s kerstmis album al aanstaan. Maar in de schaarse minuutjes dat ik géén totale kerstfanaat ben, luister ik graag naar Bon Iver’s Holocene, Lily Allen’s Somewhere Only We Know en Dodie’s Burned Out.

… Gepland: Er staat voor volgende week een tripje naar een kerstmarkt op de planning. Maar welke dag en welke markt is nog even afwachten!

… Gedronken: Liters en liters thee. Ik ben vooral fan van Pickwick’s Spices assortiment: Winter Glow, Autumn Storm, Caramelized Pear & Turkish Apple.

… Gelezen: Ik heb voor mijn broertje het boek Norwegian Wood gekocht als kerstcadeautje. Het boek gaat over het hakken, stapelen en drogen van (haardvuur)hout, maar ook over de rol die hout en vuur spelen in de Scandinavische samenleving en hebben gespeeld in de geschiedenis van de mensheid. Zoals je misschien al merkt ben ik het boek eerst maar gaan lezen voordat ik het inpak, haha! Het is een ontzettend interessant boek, ook als je totaal niet geïnteresseerd bent in het stapelen van hout.

… Gedragen: Ik heb mijn collectie beanies eindelijk weer uit de kast kunnen halen! Mijn nieuwe favoriet is een zachtroze gebreide muts met een “nepbonten” pompom.

… Gemaakt: Afgelopen week heb ik sinaasappels gedroogd in de oven. De schijfjes staan prachtig in herfst en kerst decoraties, en kunnen ook gebruikt worden bij het inpakken van cadeautjes. Er staat nog een blog in de planning waarbij ik laat zien hoe je sinaasappelschijfjes droogt en wat je er allemaal mee kan doen!

… Gedaan: Ik organiseerde een tapasavond voor mijn ouders en grootouders. Het maken van tapas is één van mijn meest favoriete bezigheden. Het is ontzettend gezellig en knus, en een keer wat anders dan het standaard potje Catan of kaarten 😉

Wat heb jij de afgelopen tijd allemaal uitgespookt? Laat het me weten in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *