8x Bullet journal spreads van 2017!

Begin dit jaar kocht ik een Moleskine en startte ik mijn allereerste bullet journal. Het BuJo systeem werkt perfect voor mij: het is creatief en vrij en ik kan maandagen zo lang maken als ik wil of weken juist niks schrijven. Ik ben niet heel strikt met het plannen van mijn dagen. Soms heb ik er behoefte aan, maar in de zomervakantie heb ik bijvoorbeeld twee maanden compleet overgeslagen. De enige spreads die ik wel regelmatig maak zijn de maandelijkse spreads, en die probeer ik dan ook zo mooi mogelijk te maken.

Gedurende het jaar heb ik mijn “stijl” een beetje kunnen vinden. Ik heb geëxperimenteerd met grote kleurrijke vlakken, maar uiteindelijk vind ik de kleine illustraties in een (gedeeltelijke) cirkel het mooist. In deze blog laat ik 8 maandelijkse spreads zien. Zoals je zult zien missen er een paar maanden. Juni en mei waren simpelweg te lelijk om op het internet te zetten, en juli en oktober heb ik overgeslagen. Ik begin met mijn minst mooie creatie en bewaar het beste voor het laatst. Wat denk jij? Welke maand zal op nummer 1 staan?

 

8. Februari

 

7. Januari

 

6. April

 

5. Augustus

 

4. September

 

3. December

 

2. November

 

1. Maart

 

Nou moet ik eerlijk toegeven dat als de november spread geen ruimtegebrek had voor de lettering, ik november op 1 had gezet. De kleuren, de herfstsfeer, ah! Ik hou ervan! Maar de zachte pastelkleuren en de schattige weidebloemen van maart gaan er toch met de eer vandoor.

Op 1 januari haal ik een nieuwe Moleskine uit het plastic. Ik verheug me er nu al op! Gebruik jij ook het BuJo systeem? En welke spreads zijn bij jou favoriet? Laat het me weten in de comments!

En als je daar toch bent, laat me dan ook vooral weten welke spread jij het mooist gelukt vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *