Mode fotografie: uit de oude doos


Ik was laatst door mijn Flickr pagina aan het bladeren toen ik op een mapje stuitte die ik continu een beetje vergeet. Lang geleden heb ik namelijk een tijdje gefotografeerd voor het winkelketen TANQS, en volgens mij heb ik hier eigenlijk nooit de foto’s van gedeeld. Hoog tijd voor een greep uit de oude doos!

Deze foto’s zijn dus vooral gericht op het laten zien van de kleding. De styling werd geregeld vanuit de vestiging in Groningen en het model is Emma. Het waren erg leuke samenwerkingen, ondanks de kou en de regen die we vaak moesten trotseren, haha! Dit is misschien iets anders dan je gewend bent van mij, maar juist daarom leek het me leuk om deze foto’s te laten zien!0 Replies to “Mode fotografie: uit de oude doos”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *