Tip: gratis online fotografie opleiding!


Wanneer je net begint met fotografie of graag je kennis wat op wilt boenen is er goed nieuws voor jou: een professor van de prestigieuze universiteit van Stanford heeft zijn complete lesprogramma gratis online beschikbaar gesteld!

Marc Levoy
Marc Levoy is een grote naam in de wereld van digitale vormgeving en fotografie. Tussen 2009 en 2014 gaf hij les in digitale fotografie aan de universiteit van Stanford, maar nu zijn deze lessen ook online te volgen. Marc Levoy heeft zijn complete programma online gezet: van hoorcolleges tot daadwerkelijke opdrachten en gedetailleerde aantekeningen!

Fotografie opleiding
Het lesprogramma duikt diep in de fotografie en zal daarom voor iedereen een nuttige toevoeging zijn. Zowel beginners als experts zullen iets van Marc Levoy kunnen leren. Het lesprogramma is zo populair dat de servers van de site er al een paar keer crashten! Hier kun je de lessen van Marc Levoy volgen.

Dit artikel verscheen eerder al op Digifoto Starter

0 Replies to “Tip: gratis online fotografie opleiding!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *